Hej och Välkommen!

Jag som driver Putsade Fönster heter Thom och har jobbat med fönsterputsning sedan 2013. Min målsättning är att utföra ett gott arbete till ett bra pris och att bygga långsiktiga relationer både med företag och privatpersoner i Lund med omnejd. Jag har självklart F-skatt (organisationsnummer: 8809024071) och kan utföra arbeten med RUT-avdrag.

Hur fungerar prissättningen? Det är en bra fråga det är lite beroende på antal fönster, hur många sidor som ska putsas osv. Min lägsta debitering är 199kr inkl moms efter RUT. Vill du veta vad det skulle kosta att putsa dina fönster? Använd gärna kontaktformuläret här på sidan för en kostnadsfri offert.

Jag försöker att ha en enkel prissättning med ett fast pris per fönster och sida, så att du som kund slipper onödiga överraskningar. Jag anpassar putsningen efter dina behov. Du får alltid reda på vad det kommer att kosta innan jag påbörjar putsningen.

Ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter
0729 – 88 77 22
jagvillha@putsadefonster.se 
Instagram @putsadefonster