Fönsterputs

Jag började 2012 putsa fönster i Reykjavik på Island. Genom åren har vi samlat på oss stor erfarenhet av fönsterputs åt företag och privatpersoner.

Privatpersoner – RUT-avdraget

En stor del av min verksamhet bygger på att putsa fönster hemma hos privatpersoner antingen enstaka gånger eller på ett löpande abonnemang helt anpassat efter din önskemål. Fyrsidigt, tvåsidigt eller utvändigt jag putsar helt efter dina behov.

Du kan använda RUT-avdraget vid fönsterputs av privata hem, 50% av arbetskostnaden dras av direkt på fakturan. Jag sköter kontakten med skatteverket, du behöver bara betala fakturan.

Pris

Använd gärna kontaktformuläret här på sidan för en kostnadsfri offert.

Skyltfönster

Skyltfönster är vägen in till din verksamhet om det är en butik eller restaurang. Jag erbjuder löpande putsning av era fönster både utvändigt och invändigt helt efter era behov och önskemål.

Bostadsrättsföreningar

Jag erbjuder rabatt till bostadsrättsföreningar om flera medlemmar går ihop och vill få putsade fönster under samma period.

Även om min kärnverksamhet är fönster putsning så erbjuder jag utöver det även trappstädning till bostadsrättsföreningar.

Underentreprenad

Har du en fönsterputs firma, städfirma eller liknande och inte hinner med att putsa fönsterna är du välkommen att höra av dig.