Fönsterputs

Jag började 2012 putsa fönster i Reykjavik på Island. Genom åren har vi samlat på oss stor erfarenhet av fönsterputs åt företag och privatpersoner.

Vi utför både traditionell fönsterputs och fönsterputs med hjälp av rent vatten teknik.

Privatpersoner – RUT-avdraget

En stor del av min verksamhet bygger på att putsa fönster hemma hos privatpersoner antingen enstaka gånger eller på ett löpande abonnemang helt anpassat efter din önskemål. Fyrsidigt, tvåsidigt eller utvändigt vi putsar helt efter dina behov.

Du kan använda RUT-avdraget vid fönsterputs av privata hem, 50% av arbetskostnaden dras av direkt på fakturan. Vi sköter kontakten med skatteverket, du behöver bara betala fakturan.

Pris Fönsterputs

Priset varierar ofta från hus til hus och beroende på kundens önskemål så om du undrar vad det skulle kosta att putsa just dina fönster använd vårt kontaktformuläret här på sidan för en kostnadsfri offert.

Skyltfönster

Skyltfönster är vägen in till din verksamhet om det är en butik eller restaurang. Vi erbjuder löpande putsning av era fönster både utvändigt och invändigt helt efter era behov och önskemål.

Bostadsrättsföreningar

Om flera boende i en förening går ihop för att så brukar vi erbjuda en liten rabatt. Vi ser det som win-win vi slipper lägga tid på att köra mellan kunder och ni får en liten rabatt.

Även om vår kärnverksamhet är fönsterputsning så samarbetar vi även med några bostadsrättsföreningar och kan även erbjuder trappstädning.

Underentreprenad

Har du en fönsterputs firma, städfirma eller liknande och inte hinner med att putsa fönsterna är du välkommen att höra av dig.