Fönsterputs

Va roligt att du vill ha putsade fönster, vi putsar allt från villa till slott. Nedan ser du några av dom tjänster vi erbjuder är det något du funderar över eller har frågor kring så tveka inte att kontakta oss.

Privatpersoner – RUT-avdraget

En stor del av min verksamhet är att putsa fönster hemma hos privatpersoner enstaka gånger eller på ett löpande abonnemang helt anpassat efter din önskemål. Fyrsidigt, tvåsidigt eller utvändigt vi putsar helt efter dina behov.

Du kan använda RUT-avdraget vid fönsterputs av privata hem, 50% av arbetskostnaden dras av direkt på fakturan. Vi sköter kontakten med skatteverket, du behöver bara betala fakturan.

Priset varierar från hus til hus och beroende på kundens önskemål så om du undrar vad det skulle kosta att putsa just dina fönster använd vårt kontaktformuläret här på sidan för en kostnadsfri offert.

Företag

Skyltfönster är vägen in till din verksamhet om det är en butik eller restaurang. Vi erbjuder löpande putsning av era fönster både utvändigt och invändigt helt efter era behov och önskemål.

Skyltfönster

Skyltfönster är vägen in till din verksamhet om det är en butik eller restaurang. Vi erbjuder löpande putsning av era fönster både utvändigt och invändigt helt efter era behov och önskemål.

Bostadsrättsföreningar

Om flera boende i en förening går ihop för att så brukar vi erbjuda en liten rabatt. Vi ser det som win-win vi slipper lägga tid på att köra mellan kunder och ni får en liten rabatt.

Även om vår kärnverksamhet är fönsterputsning så samarbetar vi även med några bostadsrättsföreningar och kan även erbjuder trappstädning.

Rent vatten teknik

Vad är rent vatten teknik?
Rent vatten, är vanligt kranvatten som filtreras genom ett speciellt filter efter filtreringen så innehåller vattnet inte några partiklar, det är helt rent från mineraller och annat. 

Hur fungerar det?
Vi använder oss av ett långt skaft med en borste på, borsten används för att skrubba bort smutsen från fönstret eller ytan som vi rengör. Då vattnet är i obalans så kan man säga att det blir “hungrigt” och knyter då till sig smutsen som vi sedan sköljer bort med rent vatten. Kvar på rutan/ytan blir endast rent vatten när det sedan torkar så blir det inga fläckar utan rutan/ytan blir helt ren.

Varför är det en bra metod och vad kan det användas till? 
Då vi inte använder några kemikalier är det en miljövänlig metod. För jobb på hög höjd kan vi utföra många jobb direkt från marken utan att hyra in någon lift som både blir dyrt och som kan första gräsmattor och liknande runt fastigheten.

Metoden kan användas till många andra saker, fönsterputs, skylttvätt, solcellstvätt, fasadtvätt. 

Vad erbjuder vi?
Vi har mest erfarenhet av att använda metoden till just fönsterputs, vi putsar åt bostadsrättsföreningar och större fastigheter men vi använder även rent vatten till privata hem för att minska användningen av stege. 

Men vi kan även utföra andra jobb med rent vatten teknik tex. det som nämndes ovan.

Kontakt oss här om du har några frågor gällande ultrarent vatten.