Om oss

På denna delen av Putsade Fönsters hemsida tar jag mig tid att berätta hela den långa historien om hur Putsade Fönster kom till.

Jag som driver Putsade Fönster heter Thom Holmström och är uppvuxen i Uppåkra utanför Lund.

2012 flyttade jag och min fru Alma till Reykjavik på Island. Efter att jobbat som säljare i många år fick jag möjligheten att prova på ett nytt yrke: Fönsterputsare, ett yrke som det visade sig att jag verkligen trivdes med det var en sån kontrast från att jobba på kontor. Jag fick jobba mycket utomhus och träffa många roliga människor.

2017 tog vårt äventyr på Island slut och vi flyttade tillbaka till Lund. Som jag hade saknat Lund, men väl här så saknades något annat, jag saknade att putsa fönster. Så hösten 2019 var tiden inne för att försöka se om jag kunde leva på att putsa fönster på riktigt så då startade jag Putsade Fönster. Jag vill att mitt företag ska bygga på ett positivt och väl utfört arbete. Jag vill fokusera på att jobba med både företag och privatpersoner i Lund med omnejd.

2019 startades som jag min enskilda firma, det har varit en härligt resa och företaget har växt så hösten 2021 ombildade jag till aktiebolag.

Vi fortsätter att växa sakta men säkert och idag består vårt team av Thom, Alma, Mika, Ida och Sofi.

Thom, Mika och Ida fokuserar på fönsterputsandet, medans Alma sköter några trappstädningar som vi har. Sofi tar hand om inkommande mail och försöker hålla ordning på vårt schema så att vi är på rätt ställe vi rätt tid.

Putsade Fönster Lund AB (Org.nummer 559336-2287) är godkänd för F-skatt och utför arbeten med RUT avdrag.