Om oss

På denna delen av Putsade Fönsters hemsida tar jag mig tid att berätta hela den långa historien om hur Putsade Fönster kom till.

Jag som driver Putsade fönster heter Thom Holmström och är uppvuxen i Uppåkra utanför Lund. Jag har alltid haft en förkärlek för Lund som i mitt tycke är det den perfekta staden, litet men ändå stort, gammalt men ändå nytt, lugnt och tryggt men ändå livligt.

2012 flyttade jag och min fru till Reykjavik på Island. Efter att jobbat som säljare i många år fick jag möjligheten att prova på ett nytt yrke: Fönsterputsare. Ganska snabbt började jag älska mitt nya yrke det var en sån kontrast från att jobba på kontor. Man fick vara ute i friska luften och hålla igång på ett annat sätt, det blev en helt ny upplevelse för mig.

2017 tog vårt äventyr på Island slut och vi flyttade tillbaka till Lund. Som jag hade saknat mitt kära Lund, men väl här så saknades något annat, jag saknade att putsa fönster. Så hösten 2019 var det tid för att försöka se om jag kunde leva på att putsa fönster på riktigt så då startade jag Putsade Fönster. Jag vill att mitt företag ska bygga på en kärlek för Lund det är därför jag försöker fokusera min verksamhet i och omkring Lund. En annan del är att man ska kunna njuta av sitt yrke att ha roligt på jobbet och träffa nya spännande människor och det gör man verkligen när man är ute och putsar folks fönster, ibland blir man till och med bjuden på en kopp kaffe och ett gott samtal.

Putsade Fönster drivs idag som en enskild firma, godkänd för F-skatt och utför arbeten med RUT avdrag.