Om oss

Vår historia

Välkomna till Putsade Fönster, mitt namn är Thom och jag driver Putsade Fönster tillsammans med min fru Alma.

Vår historia börjar 2012 när jag och Alma flyttade till Reykjavik på Island. Jag hade tidigare jobbat som säljare men det skulle bli lite knepigt med tanke på att jag just då inte var så duktig på isländska. Så jag fick ett erbjudande av min svärfar att börja putsa fönster. En klar kontrast från mitt tidigare yrke och även om jag inte var så duktig på att putsa fönster i början så blev jag med tiden ganska duktig på att putsa fönster och jag uppskattade verkligen att arbete utomhus och träffa många roliga människor.

2017 tog vårt äventyr på Island slut och vi flyttade tillbaka till Lund. Som jag hade saknat Lund, men väl här så saknades något annat, jag saknade att putsa fönster. Så med lite hjälp av goda vänner som drivit företag tidigare så startade jag putsade fönster som enskild firma hösten 2019. Sen har det bara rullat på, det är väldigt roligt att vi fortfarande putsar åt många av dom kunderna som varit med från början.

2021 ombildade vi och blev ett aktiebolag, och 2022 kund Alma säga upp sig från sitt gamla jobb och vi jobbar nu tillsammans i företaget. Vi fortsätter att utöka dom tjänsterna vi erbjuder och vårt lilla team växer sakta men säkert, scrolla ner för att se vilka som jobbar hos oss.

Vårt mål

Vi vill jobba långsiktiga relationer med våra kunder om dom är privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Vill vi arbeta lokalt i Lund med omnejd, vi upplever att det ger oss en flexibilitet och att vi kan lägga tiden på att utföra ett gott arbete istället för att sitta i bilen och köra långt mellan olika uppdrag.

Team Putsade Fönster

Thom
Fönsterputsare

Alma
Fönsterputsare

Sofi
Koordinator

Lillsyrran, utan henne hade det inte gått, hon svara på alla e-post och håller stenkoll på schemat så att vi alla är på rätt plats vid rätt tid.

Gunnar
Fönsterputsare

Keziah
Städare

Putsade Fönster Lund AB (Org.nummer 559336-2287) är godkänd för F-skatt och utför arbeten med RUT avdrag.